Microsoft Office Ready programı başladı

Microsoft'un "Office Ready" programı ile yeni PC'lerde 2007 Microsoft Office deneme sürümü geliyor.

Office Ready programı

Microsoft'un başlattığı "Office Ready" programı çerçevesinde önde gelen markalardan satın alınan yeni PC'lerde 2007 Microsoft Office sistemi 2 aylık deneme sürümü yüklü olarak gelebiliyor.

Microsoft'un büyük bir yatırım ve geliştirme süreci sonucunda 30 Ocak'ta piyasaya sürdüğü 2007 Microsoft Office sistemi, ilk günden itibaren kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 2007 Microsoft Office sistemi Mart ayı başından itibaren de Türkçe sürümüyle raflardaki yerini almaya başladı.

Microsoft'un başlattığı "Office Ready" programı çerçevesinde 2007 Microsoft Office sistemi, Casper, Vestel, Beko, Exper, Aidata, Escort, Crea, Inselberg ve Pegasus marka yeni PC'lere 2 aylık deneme sürümü olarak önceden imaj halinde yüklenebiliyor. Böylelikle 2007 Microsoft Office sistemi almak isteyen kullanıcılar, yeni PC ile beraber artık 2007 Office yazılımını Medyasız Lisans Paketi (MLK) olarak alabiliyor.

Microsoft Office Ready programı kapsamında satıcılar, işletmelere yönelik 2007 Microsoft Office sistemi paketlerini tüm yeni kurumsal PC'lere yüklüyor. Küçük bir işletme yeni bir PC aldığında beraberinde 2007 Microsoft Office sistemi de geliyor. Kullanıcı sadece satın aldığı Medyasız Lisans Paketi'ndeki ürün şifresi ile ürünü aktive ediyor. Office Ready programı kapsamına ürünün Basic, Small Business veya Professional sürümlerinden birine sahip olunabiliyor. 2007 Microsoft Office sistemi paketini yeni PC'lerle almayı tercih etmeyen kullanıcılar ise 60 günlük bedava deneme sürümünden faydalanabiliyor. Bu kullanıcılar 60 gün sonunda isterlerse, Medyasız Lisans Paketi'ni alarak tam ürüne geçebiliyor.

2007 Microsoft Office sistemi içindeki lisans paketinde CD veya DVD gibi bir medya bulunmuyor, ancak kullanıcılar isterlerse Medyasız Lisans Paketi'ndeki bilgilendirmeleri kullanarak kolayca yedekleme medyası talep edebiliyor. Buna ek olarak Microsoft, 2007 Microsoft Office sisteminin tam ürün Medyasız Lisans Paketi için telefon ve çevrimiçi ürün desteği sağlıyor.

Okuyucu Yorumları