Microsoft Security Essentials final sürüm

MS imzalı ücretsiz anti-virüs yazılımı Security Essentials'ın final sürümü hazır. Linkler burada...

MS Security Essentials çıktı

Bir yıllık bir geliştirmenin ve beta test sürecinin ardından Microsoft Security Essentials çıktı. Microsoft'un bu ücretsiz güvenlik yazılımı daha önce yaptığımız haberde belirttiğimiz gibi özellikle Facebook üzerinden yayılan Koobface gibi zararlılara karşı oldukça etkili bir yazılım.

Haziran ayınca halka açık beta'sı açılan bu yazılım, sadece 24 saat içerisinde maksimum indirme limitine ulaşmıştı. Yasal Windows XP, Windows Vista ve Windows 7'nin 32 ve 64 bit sürümlerine sahip olanlar için ücretsiz. 22 Ekim'de çıkacak olan Windows 7 paketinin içerisinde yer almıyor. Ancak Windows 7 sahipleri, indirip yasal bir şekilde kullanabilirler.

Microsoft tüketici güvenliği genel müdürü Amy Barzdukas "Tüketiciler bize gerçek zamanlı güvenlik yazılımlarının korumasını istediklerini söylediler. Bununla birlikte bu tür yazılımlara para ödeyemediklerini veya ödemek istemediklerini de biliyoruz. Microsoft Security Essentials ile tüketiciler edinmesi ve kullanımı kolay, kullanıcının işini bölmeyen, çok kaliteli bir korumaya sahip olabilirler."

MSE ile ilgili incelememize buradan ulaşabilirsiniz. Desteklenen diller arasında şimdilik Türkçe yok. Aşağıdaki bağlantılar İngilizce sürümler için geçerlidir.

Download:
Windows Vista ve Windows 7 için (64-Bit)

Windows Vista ve Windows 7 için (32-Bit)

Windows XP için

Okuyucu Yorumları