Microsoft Surface Studio İçin Yeni Tarih Geldi!

Microsoft, yeni bilgisayarı Surface Studio için, belki de kendisinin bile beklemediği ama hiç de üzülmeyeceği bir erteleme kararı almak zorunda kaldı!

Microsoft'tan yeni tarih geldi!

Microsoft'un gündeme bomba gibi düşen yeni All-in-One PC'si Surface Studio, özellikle tasarımı ve esnek çalışma şekli sunmasıyla beğeni kazanmıştı. Halihazırda ön siparişte olan cihazın, ön sipariş verenlere 15 Aralık'ta gönderileceği açıklanmıştı ama şimdi, bu tarih değişmiş durumda.

Bu durum, gelen ön siparişlerin beklentiyi aştığı şeklinde yorumlanıyor. İlk ön siparişlerin yine 15 Aralık'ta gönderileceği kesin ama bundan sonra gelen siparişler, doğrudan yeni tarihe kayacak. Microsoft tarafından gelen yeni tarihin ucu ise oldukça açık. Microsoft Store'da, Surface Studio satın alma sayfasında sevkiyatın 2017'nin ilk aylarında yapılacağı söyleniyor. Ancak bunun ocak ayının ilk haftaları mı yoksa 2017'nin ilk 6 ayı içinde mi olacağı net değil.

Şu an ön siparişte olan Surface Studio, 3 farklı seçenekle sipariş edilebiliyor. Core i5, 8 GB RAM ve 1 TB'lık modeli 2.999 dolardan açılan Surface Studio; Core i7, 16 GB RAM ve 1 TB disk seçeneğiyle 3.499 dolar, Core i7, 32 GB RAM ve 2 TB diskle beraberse, 4.199 dolara sipariş edilebiliyor. Surface Studio'nun akıllı yardımcısı Surface Dial'in fiyatı ise, 99.99 dolar olarak belirlenmiş...

Okuyucu Yorumları