Microsoft'tan 2 sürpriz birden geliyor!

PC ve tabletler için büyük zaman harcayan Microsoft, aradan bu iki farklı cihazı da çıkartabilir!

2 sürpriz birden geliyor!

Geçtiğimiz ayların en çok haberi yapılan teknolojik gelişmelerinden birisi, şüphesiz Google Glass oldu. Çoğu zaman olumlu yönde gelen tepkilerinin ardından, Microsoft da bu tarzda bir ürün geliştirmenin peşine düşmüş gibi görünüyor.

"Firmaya yakın kaynakların" Wall Street Journal'a yaptığı açıklamaya göre, Microsoft çoktan kendi "başlık modeli" ürününün prototipini üretti ve bir süredir cihazı test ediyor. Eğer bu dedikodu size yeterli gelmediyse, bir de firmanın üzerinde çalıştığı iddia edilen akıllı saate bakmakta fayda var. Evet, yayılan dedikodulara göre Microsoft da bir süredir akıllı gözlük ve akıllı saat üzerinde çalışıyor. Bazı kaynaklara göre, cihazların tasarımı Xbox ekibi tarafından geliştiriliyor. Kimileri de her şeyi Surface ekibinin yaptığını iddia ediyor.

Fakat dedikodudan bir adım daha öteye gidebilen bilgiler de yok değil. Özellikle Microsoft'un, Nokia'ya ait olan Cihaz ve Servis kısmını satın almasında sonra, bahsi geçen saatin, yakın zamanda görücüye çıkması beklenen Nokia akıllı saat olduğu kuvvetle muhtemel. Gözlüğün ise, eğer gerçek olursa, hangi marka ile piyasaya sürüleceğini tahmin etmek zor. Kesin olansa, tüm dev teknoloji firmalarının adım adım giyilebilir teknoloji ürünlerine büyük yatırımlar yapıyor olmaları.

Okuyucu Yorumları