Microsoft'tan Apple cevabı!

Yeni teknolojilerini tanıtan Microsoft yetkilisi, rahatsız edici bu soruya bakın nasıl cevap verdi.

Microsoft'tan Apple cevabı!

Microsoft'un Mart ayı boyunca devam eden teknoloji tanıtım etkinliği TechFest kapsamında Yale Üniversitesini ziyaret eden eski araştırma bölümü yöneticilerinden Craig Mundie, bir öğrencinin sorduğu manidar soruya çok net cevap verdi.

Artık Microsoft'un kıdemli danışmanlarından biri olan Mundie, Yale Üniversitesinde düzenlenen etkinlikte, öğrencilerin sorularını yanıtladı, firmanın yeni teknolojileri hakkında bilgi verdi. Tanıtılan en heyecan verici teknoloji, içinde bir ışıldak ve kamera bulunan lambaydı. Lambanın ışığı altında bir kâğıda yazı yazana iki kişi ışıldaklar sayesinde birbirlerinin yazdıklarını görebiliyorlar.

Tanıtımın ardından gelen soru cevap kısmında bir Yale öğrencisi Mundie'ye, Microsoft'un yeni teknoloji ürünleri konusunda Apple gibi rakip firmalar karşısında neden başarısız olduğunu, neden yaratıcılık alanında çok geride kaldıklarını sordu. Mundie bu manidar soruya net cevap verdi: "Bizim sorunumuz hiçbir zaman teknoloji ya da yaratıcılık olmadı. Sorunumuz pazarlama alanındaydı. Apple'ın yaratıcılık konusunda tekel olduğunu sanmıyorum."

Okuyucu Yorumları