Microsoft'tan bedava oyunlar!

Microsoft, bir süredir uyguladığı "ayda 2 bedava oyun" uygulamasını daha da büyütüyor!

Microsoft'tan bedava oyunlar!

Microsoft son zamanlarda aldığı kararlarla kullanıcılarının fazlasıyla mutlu etti ve öyle görünüyor ki bu durum devam da edecek. Zira bir süredir aktif olan Games with Gold programı, bundan sonra hep aktif olacak.

Bir süre önce sisteme eklenen ve yıl sonunda biteceği söylenen sistem sayesinde Xbox Live Gold üyeleri, Xbox 360'larına her ay iki ücretsiz oyunu indirebiliyorlar. Büyük ilgi gören bu ücretsiz oyun dinamiğinin daimi olacağı bilgisiyse, tüm oyun severlerin beğenisini kazandı. Cuma günü, firmanın resmi Xbox Wire sitesi üzerinden yapılan açıklamada, sistemin baki kalmasının en büyük sebebinin, kullanıcılardan gelen olumlu geri dönüşler olduğu belirtildi. "Son zamanlarda yaptığımız anketlerin yüzde 97 gibi büyük bir oranında, kullanıcılar Games with Gold sisteminin devamı için olumlu yönde oy kullandı." şeklinde yapılan açıklama, şöyle devam etti; "Bizler de Xbox 360'a olan bağlılığımızı göstermek için, her ay olabildiğince özel oyunları kullanıcılarımızın beğenisine sunmaya karar verdik."

Sistemin kalıcı olacağına dair yapılan açıklamanın Xbox One'da da kendisine yer bulup bulamayacağı hakkında hiçbir bilgi verilmediği gibi, Xbox 360'a özel kalması kuvvetle muhtemel.

Okuyucu Yorumları