Microsoft'tan bir garip dava!

Microsoft, 30 yıllık ortağını bir çırpıda sildi. Nedeni ise hiç de tahmin ettiğiniz gibi değil!

Microsoft'tan bir garip dava!

İşinizi iyi yapmanın kimi zaman yeterli olmadığı anlar vardır. İşte bu noktada Microsoft gibi dünya devi markalar devreye giriyorlar. Özellikle ellerinde bulunan kontratlara göre hareket eden dev firmalardan birisi olan Microsoft, bu sefer bambaşka bir dava haberi ile karşımıza çıkmış durumda.

"Callison Architecture" bu seferki hedef konumundaydı. Sebep ise firmanın Microsoft'un Central Washington binası üzerine döşediği çatı sisteminden kaynaklanıyor. Sistem üzerinde bulunan su yolları ve tahliyesi tasarımı üzerinde birçok hata olduğunu iddia eden Microsoft, bu durumun bina içerisine girecek olası sular yüzünden binlerce dolarlık hasara yol açabileceğini iddia etti.

Dava "King County Superior Court"ta görülüyor ve Microsoft, firmadan 6 milyon dolara mal olacak çatı sistemini tamamen baştan yapmalarını istiyor. Davanın başlangıcı ise Callison Architecture'in merkezin bir buhar ve kötü hava bariyerine ihtiyacı olmadığını, Microsoft'un ise konu hakkında ısrar etmesi ile başlamıştı.

Dava halen devam ediyor ama Callison'nun ortak arkadaş grubunda yer alan Microsoft ile olan ortaklığı, bu dakikadan sonra nasıl devam eder; bir şey söylemek zor.

Okuyucu Yorumları