Microsoft'tan cep beklerken o mu geliyor?

Herkes Microsoft'tan yeni bir telefon beklerken, ortaya çıkan bu cihaz herkesi şaşırtabilir!

Cep beklerken o mu geliyor?

Microsoft 26 Ekim itibariyle kendisini bambaşka bir şekilde, yeniden tanımladı. Windows 8, Windows Phone 8 ve Surface RT tabletin piyasaya çıkması ardından durmayacağını net bir şekilde dile getiren Microsoft, teknolojiyi ve trendlerini ne kadar iyi takip ettiğini gösterircesine yeni bir ürünle daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor olabilir...

Hem yazılım, hem de donanım konusunda kendisini göstermeye devam edeceğini bir konuşmasında dile getiren CEO Steve Ballmer, gerektiği taktirde her türlü cihazın üretimine geçeceklerini söylemişti. Geçtiğimiz günlerde, Microsoft'un bir sonraki etkinliğinde gözler önüne serileceği iddia edilen "Surface Phone" hakkındaysa envai çeşit dedikodu teknoloji dünyasını sarmıştı. Bir anda ortalığı karıştırmaya yeten haberin ardından, birçok kişi Microsoft'un telefon pazarına gireceğine ikna olmuştu. Ve bugün, internette dolaşmaya başlayan haberlere göre, firmanın üzerinde çalıştığını yeni bir cihazın daha olduğu ortaya çıktı: Muhtemel adı "Xbox Surface" olması beklenen, 7 inçlik bir oyun tableti.

Aslında Microsoft'un Surface RT'yi resmen tanıtmasına saatler kala, bir de Xbox Surface tablet'i görücüye çıkaracağına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak bu beklenti doğru çıkmamıştı.

Okuyucu Yorumları