Microsoft'tan kayıp çocuğu bulana büyük ödül!

Microsoft, iki haftadır kayıp olan küçük çocuğu bulana 50.000 Dolar ödül verecek. Peki ama neden?

MS kayıp çocuğun peşinde!

İki hafta önce kaybolan bir çocuk için arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ancak bu haberi buraya taşımamızın nedeni Microsoft'un Brandon Crisp isimli kayıp çocuğun bulunması için 50.000 Doları gözden çıkarmasıydı.

Geçen haftalarda kayıp çocuğu bulana 25.000 Dolar ödül verileceğini açıklayan Microsoft, bu hafta rakamı ikiye katlayarak ödülün değerini 50.000 Dolar olarak belirledi.

13 Ekim tarihinde evinden ayrılan ve bir daha görülmeyen 15 yaşındaki Crisp ile ailesi arasında, evden ayrılmadan önce Xbox video oyunu Call of Duty 4: Modern Warfare ile ilgili bir tartışma geçmişti. Söylenenlere göre aile, çocuğun Xbox 360 ile oynamasına izin vermemiş ve küçük çocuk da ortadan kaybolmuş.

Bu nedenle polis, söz konusu oyun sisteminin Crisp'in kaybolmasındaki rolünü yakından incelemeye başladı ve Microsoft'la görüşmeler başladı.

Bu olayla yakından ilgilenen polis memuru Dave Goodbrand'a göre Crisp evden ayrılırken yanına bir cep telefonu almamıştı ve hayatta kalabilmesi için yanında hiç para yoktu.

Okuyucu Yorumları