Microsoft'tan kelepir güneş gözlüğü!

Bu bir şaka olmalı: 80'li yıllardan kalma bir güneş gözlüğü... Üzerinde Microsoft yazıyor... Fiyatı ise...

Microsoft adı nelere kadir

Bugüne dek açık artırma sitesi e-Bay'de satışa çıkartılan çok ilginç ürünlerden bahsettik. Satılan bazen Batman'in BatMobile'ı, bazen çalışmayan bir F1 aracı, bazen de hayatın kendisi oldu. Ama şu sıralar açık artırma sitesinde devam eden bir satış tüm bunları gölgede bırakacak gibi görünüyor.

"supportamericanotchina" adıyla satış yapan bir satıcı, saplarında Microsoft yazan ve 80'li yıllardan kaldığı iddia edilen bir güneş gözlüğünü tam 173.000 Dolarlık açılış fiyatıyla satışa sunmuş durumda. Haberin yayına hazırlandığı saatlerde satışın tamamlanmasına 1 günden biraz fazla zaman kalmıştı ve herhangi bir teklif söz konusu değildi.

Bu satışı ilginç kılan sadece gözlüğün fiyatı değil; satıcı tarafından yapılan inanılmaz açıklama da bir o kadar ilginç. Açıklamaya göre bu gözlük 80'lerde az sayıda Microsoft çalışanına dağıtılmış. Diğer gözlüklerin hepsi kırılmış ve sağlam kalan tek gözlük satıştakiymiş.

Satıcı gözlük hakkında öyle iddialı cümleler kurmuş ki, ortaya çıkan sonuç şu olmuş: "Bu gözlükler olmasaydı Dünya asla bugün yaşadığımız Dünya olamazdı."

Eğer satış gerçekleşirse, elde edilen gelirin yüzde 20'si "Malaria No More" vakfına bağışlanacak. Bu vakıf, Afrika'da yaşanan sıtma sorununa çözüm aramak için kurulmuş.

e-Bay'deki bu satışı takip etmek için buraya tıklamanız yeterli.

Okuyucu Yorumları