Microsoft'tan oyuncu faresi: SideWinder X5

Microsoft, yeni klavyesi X6 için bir de yol arkadaşı sunuyor: SideWinder X5 oyuncu faresi.

Farklı klavyeye şık fare

Geçtiğimiz günlerde tanıttığımız Microsoft'un çıkarılabilir nümerik klavyeli yeni SideWinder X6 oyun klavyesinin yanına yeni bir ürün daha geliyor: SideWinder X5 fare... Bu fare, SideWinder isminin başarıyla devam etmesine yardım edecek gibi görünüyor.

Hatırlayacağınız gibi X6 klavyede nümerik klavyeyi çıkarıp klavyenin sol tarafına takmak ve 90'a kadar özelleştirilmiş makro yüklemek mümkündü. Farklı programlar ve oyunlar için farklı profillerin özelleştirilebildiği X6'da örneğin oyun sırasında yanlışlıkla Windows'a çıkmamak için Windows ve benzeri tuşları deaktive etmek de mümkün.

X5 fare de X6 klavyeyle beraber piyasaya sürülecek. Görünüşte eski SideWinder fareler ile neredeyse aynı olan X5 aslında biraz daha küçük. X5 daha düşük bütçeli oyunseverlere hitap ettiğinden dolayı eski modellerdeki LCD ekran, ayarlanabilir ağırlık veya kablo sabitleyici gibi özelliklere sahip değil. 2,000dpi lazer sensörü, makro kaydetme modu ve beş özelleştirilebilir tuşa sahip X5'in Amerika satış fiyatı 59,95 Dolar. Takımı bozmak istemeyenlere duyurulur...

Okuyucu Yorumları