Microsoft'tan şaşırtan tweet

Herhalde hiç kimse, Microsoft'un resmi Twitter hesabında böyle bir mesaj görmeyi beklemiyordu!

Microsoft'tan şarşırtan mesaj

Microsoft'un resmi twitter hesabından atılan bu kişisel mesaj, görenleri bir hayli şaşırttı. Microsoft'un çalışanlarından birinin, yanlışlıkla şirketin hesabından Amerikalı ünlü ekonomiste attığı tweet, daha sonra silinerek Microsoft tarafından bir "hata" olduğu açıklandı.

Politico.com'un haberine göre, Amerika'nın ünlü ekonomisti Robert Reich, geçtiğimiz Cumartesi şöyle bir tweet attı: "New York'a 4 yaşındaki torunumu ziyarete gidiyorum. Aynı zamanda ABC'nin Ann Coulter'la "This Week" programındayım. Torunumla vakit geçirmeyi tercih ederdim." Coulter, Amerika'da zaman zaman yaptığı çıkışlar ve muhafazakar yönüyle bilinen bir yazar.

İlginç olansa, daha sonra Reich'ın attığı tweet'e verilen cevaptı. Zira tweet, Microsoft'un resmi twitter hesabından geliyordu: "@RBReich Torununun politik görüşü ve düşünme yeteneği, Ann Coulter'ınkinden daha iyidir."

Durumun fark edilmesinin üzerine mesaj derhal silinerek Microsoft tarafından şu açıklama yapıldı: "Şirketimizin twitter hesabıyla ilgilenen bir çalışanımız, kendi hesabından attığını zannederek yanlışlıkla şirketin kurumsal hesabından mesaj atmış. Daha sonra bu çalışanımız hatasını fark eder etmez mesajı silmiştir. Böyle şeylerin tekrarlanmaması için elimizden geleni yapacağız."

Okuyucu Yorumları