Microsoft'tan şirketlere kriz desteği

Microsoft Gelişim Atölyesi, üçüncü kampıyla kriz ortamındaki şirketlere destek verdi.

Şirketlere MS desteği!

"Türkiye Bilişimle Kalkınıyor" vizyonuyla ülkemizde bilişim sektörünün gelişimine katkı sağlayan, bireyler ve kurumlar için katma değerli çözümler üreten Microsoft Türkiye, Gelişim Atölyesi programı kapsamında üçüncü kampını düzenledi. 17 – 19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen kamp, Microsoft Türkiye'nin yeni binasında iş ortaklarını biraraya getirdi. Toplamda 150'nin üzerinde Gold ve Certified Microsoft iş ortağının katıldığı, Türkiye'nin en kapsamlı teknoloji ve iş içerikli kampta, bilişim teknolojilerinin iş süreçlerine katkıları üzerinde duruluyor ve Microsoft iş ortaklarının daha fazla katma değer üretmesinin yolları irdeleniyor.

Microsoft Gelişim Atölyesi'nin 3'üncü kampında aynı anlayışla yoğunlukla kurumsal verimliliğe ve entegrasyona odaklanıldı; kurumların yazılım ve entegrasyon ihtiyaçlarını adresleyen Microsoft teknolojileri paylaşıldı.

İlki geçen yıl Şubat ayında, ikincisi ise yine geçen yıl Ağustos ayında yapılan Microsoft Gelişim Atölyesi Kampı, Microsoft'un sertifikalı iş ortaklarına sunduğu teknik detaylı ve güncel ürün ve teknolojilere yönelik kapsamlı eğitim programıyla katılımcılardan büyük ilgi görüyor. Bu çalışmalar sırasında sağlanan interaktif ve canlı diyalog ortamı Microsoft ve iş ortaklarının birlikte öğrenmesine, sektörün gelişmesine önemli katkıda bulunuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları