Microsoft'tan Win 7 Beta açıklaması geldi

Microsoft, sorunlu Windows 7 Beta indirme macerası hakkında açıklama yaptı: Bir teşekkür, bir özür!

MS'ten Beta açıklaması

Son 24 saat içerisinde Microsoft cephesinde akıl almaz bir tempo yaşandı. Yazılım devi, Windows 7'nin beta sürümünü dün akşam üstü saatlerinde halka açık olarak indirilmeye sundu. Ancak ilgi o kadar büyük oldu ki, zaman zaman sitelerin çökmesine kadar uzanan sorunlar yaşandı; bir çok kişi betayı indiremedi ye da gerekli anahtarı elde edemedi. Microsoft da, bunun üzerine betanın dağıtımını durdurdu. CHIP Online, tüm bu gelişmeleri dakikası dakikasına sizlere duyurdu.

Ve işte bir son dakika gelişmesi daha: Microsoft'un resmi Windows 7 sayfalarında ve ilgili TechNet sayfasında, yaşananlarla ilgili kısa bir açıklama yayınlandı. Açıklamanın İngilizce metnini ve çevirisini aşağıda bulabilirsiniz:

"Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal - we're in the process of adding more servers to handle the demand. We're sorry for the delay and we'll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience."

"Windows 7 Beta'ya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen indirme talebi inanılmazdı - talebi karşılamak için daha fazla sunucuyu hizmetinize sokmak için çalışıyoruz. Gecikme nedeniyle özür dileriz; kaliteli bir indirme deneyimi sağlamayı başarır başarmaz Beta sürümü tekrar yayınlayacağız."

Bu durumda size, daha önce belirttiğimiz gibi, aşağıdaki bağlantıları sık sık kontrol etmek düşüyor. Unutmayın; beta sürüm için gereken anahtara sadece elini çabuk tutanlar ulaşabilecek...

Microsoft TechNet
Resmi Windows 7 sayfası

Okuyucu Yorumları