Microsoft'tan Windows 8 için uygun fiyat

Microsoft, Windows XP ve üzerinden Windows 8'e geçişin fiyatını resmen duyurdu!

İşte Windows 8'in fiyatı

Microsoft, Windows 8 güncellemelerinin fiyatlarını resmen duyurdu. Buna göre Windows XP ve üzeri Windows işletim sistemlerini kullananlar, sadece 39.99 dolar karşılığında Windows 8'e yükseltme yapabilecekler.

Windows.com adresi yoluyla satın alınabilecek olan güncelleme, size Windows 8 Yükseltme Yardımcısı yoluyla takip etmeniz gereken adımları gösterecek. Yükleme işleminin ardından ücretsiz bir eklenti olarak sunulacak olan Windows Media Center'ı da yükleme seçeneği sunulacak. 39.99 dolar'lık indirimli fiyat, 31 Ocak 2013 tarihine kadar sunulacak. Microsoft, bu tarihten sonraki yükseltmeler için nasıl bir fiyat uygulayacağını açıklamadı. Microsoft'un Windows 8'in yükseltme fiyatını düşük tutarak uygulama satışlarından ve diğer kanallardan gelir elde etmeyi planladığı düşünülüyordu.

Peki Windows.com, işletim sisteminizi nasıl güncelleyecek? Öncelikle indirdiğiniz bir uygulama yoluyla yükseltme ardından yaşayabileceğiniz sorunlar tespit ediliyor. Tüm denetimlerin ardından Windows 8 otomatik olarak indiriliyor.

Dileyen kullanıcılar, yükseltme için dijital indirme yerine fiziksel bir DVD'ye de sahip olabilecekler. Bu DVD'nin fiyatı ise 69.99 dolar olacak.

Okuyucu Yorumları