Microsoft'tan yepyeni fareler!

Microsoft'un tek uğraşı Windows 7 değil: İşte yazılım devinin yepyeni fareleri...

Microsoft'un yeni fareleri

Microsoft BlueTrack teknolojisine sahip iki yeni fare ve bir klavye seti "bilgisayarsız yapamam" diyen yaz gezginlerine istedikleri yerde oyun oynama ya da çalışma olanağı veriyor.

Günümüzde dizüstü bilgisayarlarını ve netbooklarını her yere taşıyan tüketiciler hemen her mekânda en yüksek performansa ulaşmak istiyorlar. Microsoft taşınabilir bilgisayar farelerinde çığır açan BlueTrack teknolojisi ile Türkiye'de kullanıcıların ufkunu açıyor. Microsoft BlueTrack teknolojisini içeren iki yeni mouse modeli ve bir klavye seti, gezgin kullanıcılara istedikleri an istedikleri yerde oyun oynama ya da çalışma olanağı sunuyor.

Microsoft'un ilk nano alıcı/vericisini içeren Wireless Mobile Mouse 6000, her iki elle de kullanılabilen masaüstü faresi Wireless Mouse 5000 ve kullanışlı, şık klavye seti Wireless Desktop 3000 mobil yaşamın keyfini çıkarmak isteyen tüketicilerin beğenisine sesleniyor.

Microsoft Donanım optik teknolojiden günümüzdeki BlueTrack teknolojisine tüketici ihtiyaçlarını karşılayan en son yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Tüketicisini on yıl önce optik teknolojiyle çalışan bilgisayar fareleriyle tanıştıran Microsoft Donanım, 2002'de dünyanın ilk Bluetooth masaüstü faresini piyasaya çıkarmıştı. Microsoft Donanım, şimdi de BlueTrack teknolojisiyle fark yaratıyor. Önümüzdeki dönemde Microsoft BlueTrack ürün portföyü, yeni modellerle genişlemeye devam edecek.

Ödüllü BlueTrack teknolojisi

Ödüllü BlueTrack teknolojisi

Microsoft'un piyasaya en son çıkardığı BlueTrack klavye ve fareleri de günlük yaşamın zorlu çalışma ortamlarına uyum sağlayan özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu ürünler granit mutfak tezgâhlarından, oturma odasındaki halıya kadar hemen her çeşit zorlu dokuya sahip yüzeylerde başarılı bir performans sergiliyor.

Microsoft'un BlueTrack teknolojisi, daha önceki optik ve lazer bilgisayar farelerin çalışabildiği yüzeylerden çok daha fazlasında iş görebiliyor. Bu zorlu yüzeyler arasında granit ve mermer gibi kaygan ve parlak alanlar bulunduğu gibi halı gibi daha da sorunlu yüzeyler de yer alıyor. Microsoft BlueTrack fareler ise halı üzerinde, mutfak tezgâhı başında çalışmayı sevenlere önemli bir ayrıcalık sunuyor. Söz konusu farelerin yüksek izleme performansı verimliliği artırırken kullanıcının çalışma ortamını da kendisinin seçmesine olanak veriyor.

Microsoft BlueTrack teknolojsinini yenilikçi başarısı hakkında bilişim sektörü ve uzmanlar da hemfikir görünüyor. Bu teknoloji, Popular Science'ın "Best of What's New" (En İyi Yeniler) ve CNET'in "Editors' Choice" (Editörlerin Seçimi) ödüllerini aldı.

Şık ve ergonomik fareler

Şık ve ergonomik fareler

Ödüllü BlueTrack Teknoloji ailesine katılan ilk fare olan Wireless Mobile Mouse 6000 her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz mükemmel bir yol arkadaşı. Krom hatlara sahip gövdesiyle şık bir görünümü olan bu fare, çift elle kullanılabiliyor. USB girişinde sadece 0.8 santimetrelik bir çıkıntı yapan alıcı-verici bilgisayarınızda sürekli kalabilir ya da farenin üzerine rahatça takılabilir.

Diğer yeni fare Wireless Mouse 5000, her iki el için de konforlu bir kullanım sağlıyor. Özellikle büyük ellere sahip olanlar için ideal bir seçim olan bu bilgisayar faresi, masaüstünde de büyük bir konforla kullanılabilmesine rağmen takılabilir alıcı/vericisiyle her yere kolayca taşınabiliyor.

İlk BlueTrack klavye seti

Microsoft Donanım'ın BlueTrack teknolojisine sahip ilk klavye seti Wireless Desktop 3000, şık tasarımıyla başınızı döndürecek. Klavye setinin parçası olarak gelen Wireless Mouse 5000 bilgisayar faresinin yanı sıra tak-çalıştır özellikli mini alıcı/verici, kullanıcılara 10 metreye kadar etkin bir alanda kablosuz kullanım rahatlığı sağlıyor. 2.4 GHz kablosuz bağlantı teknolojisi, klavyeyi, herhangi bir işlem kaybı olmadan özgürce kullanma olanağı veriyor. Ayrıca sessiz dokunuşlu tuşlar, ince profil tasarım ve yumuşak bilek desteği Microsoft Wireless Desktop 3000'e prestij katıyor.

Wireless Mobile Mouse 6000, Wireless Mouse 5000 ve Wireless Desktop 3000, Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinde ve Microsoft bayilerinde yaz aylarının keyfini çıkarmak isteyen gezginlerle buluşacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları