Microsoft'u üzen, şok istifa!

Tam 25 yılını Microsoft'ta geçiren çok önemli bir isim daha, şirkete veda etti. İşte o isim!

Bir dev isim daha veda etti!

Teknoloji devi Microsoft ardı ardına tecrübeli isimlerini kaybetmeye devam ediyor. Bu kez firmayı terk edeceğini açıklayan ise, 25 yıldır firma bünyesinde çalışan bir isim. Office bölümünün ardındaki önemli güçlerden biri olan ve Windows 8'in gelişiminde de büyük katkıda bulunan Antoine Leblond, takım çalışanlarına gönderdiği bir e-posta ile Microsoft'tan ayrıldığını açıkladı.

Leblond, e-postada 31 Mart Pazartesi gününün firmadaki son resmi günü olacağını yazıyordu. Ayrıca 31 Mart tarihi, Leblond'un Microsoft'taki 9.000. gününü olma özelliğini taşıyordu. E-posta aracılığı ile, firmada geçirdiği her günün güzel olduğunu ve arkasına baktığında mutlu anlar ve yapılanlar ile duyulan gurur gördüğünü söyleyen Leblond, geride bırakmak zorunda olduğu pek çok şey yüzünden hüzün ile dolduğunu ancak gelecekte görecekleri için de heyecan duyduğunu belirtti.

Microsoft'taki zamanının çoğunu Office bölümünde geçiren Leblond, geçtiğimiz beş yıl boyunca da Windows'un yardımcı başkanlarından biri olarak görev almış idi. Steven Sinofsky'nin altında çalışan Leblond, Windows 8'in bulut sistemleri parçası ve Windows Store özelliğinden sorumluydu.

Leblond'un, e-postasında çalışacağı bir sonraki firmanın hangisi olacağı söylemedi. Ancak "dışarı çıkma ve Microsoft dışındaki dünyanın neler sunacağını görme vaktim geldi" cümlesi, postanın önemli noktalarından biri olarak göze çarpıyor...

Okuyucu Yorumları