Microsoft'un bir sırrı daha açığa çıktı!

Microsoft'un ne anlama geldiğini sır gibi sakladığı kelimenin anlamı, sonunda ortaya çıktı!

Bir sır daha açığa çıktı!

Teknoloji firmaları bazı yeniliklerini ulu orta meyanda çıkartırken, bazen de gizliden gizliye işler çevirirler. Kısa zaman önce Microsoft tarafından ortaya atılan Tailgaming ismi de ne olduğu belirsiz, bir anda ortaya çıkan telifli isimlerden birisiydi.

Bugüne kadar "Ne için kullanacaklar acaba?" sorusuna hiçbir cevap alamadığımız bu ilginç isim, sonunda ne işe yaradığını herkese gösterdi. Öyle görünüyor ki tüm bu tantana, Amerika'nın New York şehrinde gerçekleştirilecek olan 2014 Super Bowl XLVIII oyunu içinmiş. The Xbox Wire internet sitesinden gelen açıklamaya göre, 11 Kasım itibariyle başlayan Tailgaming Sweepstakes başvuruları, 31 Aralıkta son bulacak. Ekinlik sıralamasındaki ilk 10 kişiyse, başta 2014 Super Bowl XLVIII'a bedava bilet kazanacakken, aynı zamanda Xbox One Loft'ta düzenlenecek olan Xbox One Tailgaming Partisine de davet edilecek.

Tüm bu devasa ödüllerin yanında, etkinlik süresince devam edecek anlık, ufak hediyeler de bulunacak. NLFshop.com'da ve Microsoft Store üzerinde kullanılmak üzere hediye kartı, EA'in "Madden NFL 25" kopyası ya da kişilerin kendi seçebilecekleri bir NFL maçına çift kişilik davetiye. Microsoft aynı zamanda Xbox One Tailgaming deneyimini birçok farklı NFL oyununa getirmek için kolları sıvamış durumda.

Okuyucu Yorumları