Microsoft'un dokunmatik masası yenileniyor...

Biz henüz birincisini göremeden, Microsoft dokunmatik masası Surface'i yenileyeceğini duyurdu...

Dokunmatik masa - 2

Dokunmatik ekranı olan bir masa hayal edin ve bu ekranda yer alan objeleri... Sadece ellerinizle dilediğiniz şekilde hareket ettirebildiğiniz objeler ile birçok işlemi bu basitlikte yapabilmeniz mümkün. Microsoft Surface, işte kullanıcılara bu imkanı sunuyor.

Daha önce sizler için bu videomuzda incelediğimiz Microsoft'un dünyaca ünlü dokunmatik ekranlı masası Surface yenileniyor... Microsoft, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında, önceki Surface sürümüne nazaran çok daha yüksek çözünürlüklü görüntüye ulaşabilen yeni Surface'in yolda olduğunu duyurdu.

Clarity Consulting'in yaratıcı direktörü olan Erik Klimczak, yaptığı konuşmasında yeni Surface'in en geç bir yıl içerisinde daha yüksek çözünürlüklü kameralarla birlikte ortaya çıkabileceğini ifade etti ve ekledi: "Şu an için Surface 1024x768 ekran çözünürlüğünü destekliyor ve bu da taktir edersiniz ki pek yüksek bir çözünürlük değil. Oysa HD kameralarla karşımıza çıkacak olan yeni Surface'lar çok daha yüksek ekran çözünürlüklerini yakalayabilecekler."

Okuyucu Yorumları