Microsoft'un Windows 7 Beta gafı...

MS'in Windows 7 Beta kullanıcılarına gönderdiği e-posta, kullanıcıların yüreklerini ağzına getirdi.

Microsoft'un Win 7 gafı!

Microsoft, geçtiğimiz gün Windows 7 Beta kullanıcılarına gönderdiği e-posta ile küçük çaplı bir krize yol açtı. Bilindiği Windows 7 Beta 1 Ağustos 2009 tarihinden sonra kullanılamayacak. 1 Temmuz'dan itibaren ise, eğer Windows 7 Beta kullanıyorsanız, sisteminiz 2 saat arayla baştan başlayacak.

Ancak Microsoft'un yolladığı e-postada, yeniden başlatma uygulamasının 1 Haziran'dan itibaren başlayacağı yazıyordu. Bu e-postayı alan kullanıcılar pek çok forumda şikayetlerini dile getirdi, alelacele Windows 7 RC'yi indirmeye koyuldu.

Neyse ki Microsoft hatasını erken fark etti ve 24 saatten kısa bir süre içerisinde bir düzeltme mesajı yolladı. Bu mesajda doğru tarihin 1 Temmuz olacağı belirtiliyor; kullanıcılardan bu tarihe kadar Windows 7 RC'ye geçmeleri isteniyor. Microsoft, düzeltme mesajında kullanıcılardan özür dilemeyi de ihmal etmiyor.

Yukarıdaki resimde ilk e-posta'da tarihin 1 Haziran (June 1) olarak belirtildiğini görebilirsiniz. Resme tıkladığınızda ise ikinci e-postadaki düzeltme metnini ve doğru tarih olan 1 Temmuz'u (July 1) görebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları