Microsoft'un yeni oyuncağı!

Onu zaten yakından tanıyorsunuz; ama Microsoft'un özel açıklamalarını ilk kez duyacaksınız...

Microsoft'un yeni oyuncağı!

Yeni Xbox 360 Slim'in duyuruluşunu ve özelliklerini size bu haberimizde anlatmıştık. 300 dolarlık yeni sistem hakkında Xbox Ürün yönetim müdürü Albert Penello şunları söylüyor; "Rakiplerimizin uzun süredir bu piyasanın içinde olmasına rağmen biz de ikinci konsolumuzda çok şeyler öğrendik. İnsanların ne gibi bir tasarım, özellikler istediğini yılların geçmesiyle daha iyi anladık ve bunları bizim de değiştirmek istediğimiz şeylerle beraber birleştirdik."

Penello bu yeni tasarıma oldukça zaman harcadıklarını şu sözleriyle ifade ediyor; "Bu proje için aşağı yukarı 2 yıl harcadık. Çünkü böyle yeniden bir tasarım yaptığınız zaman birkaç ay düşünemezsiniz. Kaliteyi ve her şeyi doğru yere koyduğunuzdan emin olmalısınız."

Penello daha önceki Xbox 360 modelinde olmayıp bu modelin için de ve fiyata dahil olan, ayrı bir parça olarak 100 dolara satılan USB Wlan adaptör için ise şunları söylüyor; "İnsanlar bize neden Xbox 360'a kablosuz alıcı koymadığımızı sormuştu. O zamanlar bir konsola kablosuz alıcı koymak yüksek maliyetli bir işti. Ancak piyasanın değişmesiyle WiFi artık her cihazda olan normal bir ürün haline gelmeye başladı."

Okuyucu Yorumları