Microsoft ve Porsche ortaklığı başladı

Microsoft ve Porsche yeni bir ortaklık anlaşması imzaladılar!

Microsoft ve Porsche ortaklığı başladı

Genellikle araba ve teknoloji endüstrileri, müşteriler için hayatı kolaylaştıran hizmetler üretmek için bir araya geliyorlar. Ancak söz konusu olan Microsoft ve çeşitli oyun geliştirme stüdyoları olduğunda, araba modellerini oyunlar içerisinde kullanma sorusu da ortaya çıkıyor. Bu hafta gerçekleşen şey de tam olarak bu oldu.

Xbox Wire üzerindeki bir blog yazısında Forza geliştiricisi Turn 10 Studios lideri Alan Hartman, stüdyonun ve Alman araba üreticisi Porsche ile altı yıllık bir "özel ortaklığa" girdiğini duyurdu. Bunun anlamı da Porsche ve Forza markalarının ortak bir şekilde çalışmalar yapacakları oluyor. Bu çalışmalar, Xbox One ve Windows 10 PC sahipleri için Forza Horizon 3 Porssche Araba Paketi ile başlayacak ve bu paket 6.99$ fiyatına sahip olacak. Paket ile beraber oyuna 2017 Porsche Panamera Turbo, 2016 911 GT3 RS ve Cayman GT4, 1995 911 GT2, 1973 911 Carrera RS, 1960 718 RS 60 ve 1055 550A Spyder ekleniyor.

Porsche Cup olarak da adlandırılan Forza Racing Championship'in üçüncü sezonunun neredeyse başlamak üzere olması beraber ile de artık Porsche tarafından desteklenen e-spor etkinliği kayıtları başlamış durumda. Katılmak isteyen kişilerin Xbox Live Gamertag'leri ile eşleştirilmiş bir Gfinity hesabına sahip olmaları ve desteklenen bölgelerde yer almaları gerekiyor...

Okuyucu Yorumları