Microsoft, yeni Surface'ler için özür diledi!

Microsoft, yeni Surface Pro 4 ve Surface Book'ta sorun yaşayanlardan işte böyle özür diledi...

Microsoft'tan bir özür daha!

Microsoft, şu sıralar bazı hareketlerinden pişmanlık duyuyor olsa gerek. Firma, geçtiğimiz günlerde OneDrive'daki Office 365 müşterilerine özel sınırsız depolama hizmetinin kaldırılmasıyla ilgili bir özür dilemişti (ancak sınırsız seçenek geri gelmedi). Şimdi ise firma, en son Surface cihazlarıyla ilgili bir özür yazısı paylaştı.

Microsoft'un en son üst seviye tableti Surface Pro 4 ve firmanın "nihai laptop" olarak adlandırdığı Surface Book, genel olarak iyi yorumlar alsa da bazı şikayetlerin de kaynağı oldu. Örneğin birçok kullanıcı, cihazdaki Intel görüntü sürücüsüyle ilgili sorun yaşamıştı. Bu sorun şu an çözülmüş durumda, ancak bazı kullanıcılar, tabletin uyku modundaki güç tüketiminin yüksek olduğunu söylüyor. Microsoft, bu sorunun farkında olduğunu söylemiş, ancak onarımın "önümüzdeki sene" geleceğini belirtmişti.

Microsoft'un Surface takımından "Josh_F" ise firmanın Community sayfalarında şu özür metnini paylaştı:

"Öncelikle Surface Book ve Surface Pro 4 hakkında açık ve içten geri bildirimleri için tüm müşterilerimize büyük teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kusursuz bir deneyim yaşamayan kullanıcılardan, yaşadıkları can sıkıcı sorunlardan dolayı özür diliyoruz. Lütfen yorumlarınızı okuduğumuzu ve sizi net biçimde duyduğumuzu bilin. Verdiğiniz bilgiler, sorularınızı zamanında cevaplamamız ve onarımlar sunmamız için inanılmaz derecede değerli. Ürünlerin çıkışından bu yana geri bildirimleri sıkı biçimde takip ettik. Windows Update üzerinden birkaç güncelleme sunduk ve Surface deneyimini daha da geliştirmek için ek güncellemeler sunmak üzere çalışıyoruz."

Bu açıklama Surface Pro 4 ve Surface Book sahiplerinin şüphesiz hoşuna gidecek, ancak asıl merak konusu olan, sanırız daha çok "ek güncellemelerin" ne zaman geleceği.

Okuyucu Yorumları