Microsoft'tan Android için uygulama marketi!

Microsoft, kendi Android uygulamaları için kendi "mini Android Market'ini" Google Play'de yayınladı!

Microsoft'tan Android Market!

Yazılım devi Microsoft'un kullanıma sunduğu "Microsoft Apps" isimli yeni Android uygulaması, kullanıcıların Android platformunda yer alan Microsoft uygulamalarını keşfedebilmelerini sağlıyor.

Uygulama, Android cihazınızda kullanmak için Microsoft'un en iyi uygulamalarını bulmanızı kolaylaştırmayı hedefliyor. Verimlilik, Eğitim, Eğlence, İletişim, Fotoğraf ve Haber gibi kategoriler arasında, Microsoft'un uygulama kataloğuna göz atmanızı sağlayan Microsoft Apps bundan daha fazlasını sunmuyor.

Uygulama temel olarak kullanıcıların bireysel olarak aramak zorunda kalmadan, Android platformu üzerindeki tüm mevcut Microsoft uygulamalarını görerek cihazlarına yükleyebilmelerini sağlıyor. Kısacası uygulama için Microsoft'un kendi küçük mağazası olarak bir tanımlama yapmak yanlış olmaz.

Microsoft şimdiye kadar Android için 79 adet uygulama yayınlamış durumda. Gün geçtikçe artan uygulama sayısı göz önüne alındığında Microsoft Apps kullanışlı gelebilir ancak insanların bu uygulamayı uzun bir süre kullanmaya devam edebileceğine inanmak zor. Yeni "Microsoft Apps" isimli uygulamayı Google Play Store üzerinden Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları