Microsoft'tan Android ve iOS için Skype 6.0

Microsoft, Skype uygulamasını Android ve iOS için yeniledi! İşte yenilikler ve indirme bağlantısı!

Skype 6.0 hazır; İndirin!

Microsoft, geçtiğimiz haftalarda Android için yayınladığı Skype 5.6 ile "daha keyifli bir deneyim" vadetmişti. Firma dün hem Android, hem de iOS için yayınladığı yeni sürümde ise hem görünümü değiştirdi, hem de başka değişiklikler yaptı.

Skype'ın yeni Android sürümü Skype 6.0 for Android, Google'ın Material Design tasarım dili için yenilenirken "kayan eylem düğmesi", gelişmiş arama ve geliştirilmiş mesajlaşma gibi yeni işlevlerle geliyor. Bu yeni işlevler sayesinde yeni bir sohbet başlatmak, önemli kişilerinizi ve sohbetlerinizi bulmak, okunmamış mesajlarınızı ekrana getirmek çok daha kolay bir hale geliyor.

Skype 6.0 for iOS da kullanıcı arayüzünde yenilikler yaparken, dokunmatik hareketleriyle işlevlere ulaşmanızı hızlandırıyor. Yeni sürümle birlikte konuşma veya videolu görüşme sırasında fotoğraf, web bağlantıları ve gülen yüzler paylaşmak daha kolay hale geliyor. Gelişmiş arama ve yenilenen iPad deneyimi, uygulamanın iOS sürümündeki yenilikler arasında.

Microsoft'tan Android ve iOS için Skype 6.0

Microsoft, uygulamanın Windows 10 Mobile sürümü hakkındaysa herhangi bir bilgi vermedi. Daha önce sızan ekran görüntüleri, Skype deneyiminin diğer iletişim uygulamalarıyla entegre edileceğini göstermişti

Google Play bağlantısı: Skype for Android

iTunes App Store bağlantısı: Skype (iPhone) / Skype (iPad)

Okuyucu Yorumları