Microsoft'tan Game of Thrones hayranlarına sürpriz!

Microsoft, Game of Thrones hayranlarını etkilemek için yeni ve sürpriz hamlesini yaptı! Ama sadece 6 kişi için...

Game of Thrones hayranlarına sürpriz!

Game of Thrones'un (Taht Oyunları) altıncı sezonu da dramatik bir şekilde sonlandı ve hayranlar, popüler serinin önümüzdeki yıl nasıl devam edeceğini tartışmaya başladı bile. Bu arada Microsoft France, sezon finalini özel bir şekilde kutlamaya karar vererek özel yapım bir Xbox One Game of Thrones sürümü sunmakta.

Yayınlanan görüntülerden gözükene göre konsol, GoT hayranlarının ilgisini çekecek tasarım geliştirmelerine sahip. Ancak ne yazık ki bu konsollardan sadece altı tane bulunmakta ve bunlar, firmanın sosyal kanallarından ödül olarak sunulacak. Ayrıca kazananlar, bir de bu sezonun Blu-ray setini alacaklar.

Tabii ki bu, Microsoft'un ürettiği ilk özel konsol olmamakta. Hem firma, hem de firma dışındaki "özelleştiriciler" popüler isimlerden ilham alan özel Xbox kutuları tasarlamayı seviyorlar. Yakın zamanda Microsoft, konsolun yeni sürümü Xbox One S'in yanı sıra, tam olarak istediğiniz renklere dönüştürülebilen yeni bir kontrol kolunu da tanıtmıştı. Ne yazık ki bu yeni hediye konsol, standart Xbox One olmasının yanı sıra standart bir kontrol koluna da sahip.

Okuyucu Yorumları