Microsoft'tan iOS'a yeni Bing uygulaması!

Microsoft'un iOS için yayınladığı uygulamalara, belki de en önemlisi şimdi eklendi!

Microsoft, iOS'u sevdi!

Microsoft, Apple'ın iPhone'u için "aramayı baştan tasarlayan" yeni bir Bing uygulaması yayınladı. Aradıklarınızı "bulmayı" ve bulduklarınızla istediklerinizi "yapmayı" kolaylaştıran uygulama, şimdilik yalnızca ABD'de kullanılabiliyor.

Microsoft'a göre mobil cihazlarımızda yaptığımız aramalar, PC'dekilerden farklı - mobilde yaptığımız aramalarda cevabı hemen görmek ve bununla ilgili bir eylem yapmak istiyoruz. Bu fikri göz önünde bulunduran Microsoft, Bing'de sadece performans geliştirmeleri yapmakla kalmamış ve arama sırasında daha az zaman harcamanızı sağlayacak geliştirmeler de getirmiş. Firmaya göre uygulama hem aradığınız bilgiyi bulmayı kolaylaştırıyor, hem de bir sonraki adımı atmanızı daha kolay bir hale getiriyor.

Microsoft'tan iOS'a yeni Bing uygulaması!

Microsoft, bunun için yalnızca kullanıcının telefonundaki uygulamaları değil, diğer uygulamaları da indeksliyor. Böylece örneğin bir film arayanlar, cihazlarında yüklü olmasa bile Netflix'i kullanma önerisi görebiliyorlar. Firma, yalnızca kendi uygulamalarını veya ortaklarının uygulamalarını önermediğini, en iyi cevabı vermeye çalıştığını söylüyor.

Uygulama henüz yayınlanmış olsa da yeni özelliklerin yolda olduğu söyleniyor. Firmaya göre uygulamanın Android sürümü de yakında yenilenecek.

Okuyucu Yorumları