Microsoft'tan iOS'a yeni selfie uygulaması!

Microsoft, iPhone için yayınladığı uygulamalarına şimdi bir yenisini daha ekledi!

Microsoft'un iPhone aşkı!

Satya Nadella 2014'te CEO olduğundan beri Microsoft, hizmetlerini kullanıcılara ulaştırma konusunda müthiş bir iş çıkardı. iOS ve Android için ücretsiz Office uygulamaları yayınlayan firma, Outlook'u da en iyi mobil eposta uygulamalarından biri haline getirdi. Firma şimdi ise akıllı telefonların en önemli işlevlerinden biri olan selfie çekme işlevini geliştirmek istiyor.

"Microsoft Selfie" adlı yeni iPhone uygulaması, poz değerlerini otomatik olarak ayarlayıp yüzünüzdeki kusurları kapatarak ön kameranızı geliştirmeyi amaçlıyor. Karlanmayı da azaltan uygulama ayarlama yaparken yaş, cinsiyet, ten rengi ve ışıklandırma gibi faktörleri hesaba katıyor.

Uygulama, yumuşatmayı bazen fazla kaçırabiliyor ancak yumuşatmanın seviyesini bir kaydırma çubuğu yoluyla ayarlayabiliyorsunuz. Fotoğrafınıza uygulayabileceğiniz bazı filtreler de tabi ki sunuluyor. Uygulamanın ek bir adım olmadan direkt olarak ön kamerayla açılması bizce bir avantaj. Bununla birlikte Microsoft Selfie, sadece selfie'lerle çok zaman geçiren iPhone kullanıcılarının ilgisini çekecek gibi görünüyor.

iTunes bağlantısı: Microsoft Selfie (iPhone, iPad ve iPod touch)

Okuyucu Yorumları