Microsoft'tan iPad'e Sallayan Reklam

Microsoft, yeni Surface Go reklamında rakibi Apple'a dokundurmadan duramadı!

"iPad Gerçek Bilgisayar Değil"

Bir zamanlar bütün firmaların üzerinde olan Microsoft'un liderliğini rahatsız edecek kimse yok gibiydi. Apple küçük ve pek sevilmeyen bir firmaydı. Ancak geçen yıllar, iki firmanın yerini pek fark edilmeden değiştirdi. Apple, bazen köleliğe özenen hayranlarının da yardımıyla şu sıralar biraz daha önde.

Değişmeyen bir şey var ise, o da Microsoft'un ürünlerini satmak için Apple'a sataşması. Microsoft'un yeni Surface Go reklamı, Apple'ın gerçek bir bilgisayar olmayan iPad'ine taş atıyor. Elmo & Patsy'nin "Grandma Got Run Over By a Reindeer" şarkısının alternatif bir sürümünü kullanan reklam, küçük bir kızın "Babaanne, gidip bir iPad alma. 6 yaşındayken güzeldi ama artık 10 yaşındayım. Rüyalarım büyük, bu yüzden bana gerçek bir bilgisayar lazım. Yapabileceğim tüm harika şeyleri yapabilmek için" sözcükleriyle açılıyor

Peki, iPad gerçek bir bilgisayar değilse, hangi cihazı tercih etmeli? Tabi ki size kod yazmayı öğretecek ve fazlasını yapabilecek Surface Go'yu. Surface Go, 399 dolar fiyatla Temmuz 2018'de piyasaya sürülmüştü.

Microsoft burada belki haklı ancak her fırsatta Apple'ın ürünlerinden bahsetmesi, geride kaldığının bir kabulü gibi görünüyor, üstelik Apple'ın reklamını yapmış oluyor.

Okuyucu Yorumları