Microsoft'tan MacBook Pro'ya Yeni Gönderme!

Microsoft, son zamanlarda yakaladığı başarılı satışların da verdiği güvenle, Apple'a "taş atmaya" devam ediyor!

"Apple'ı bırakıp bize geçiyorlar!"

Microsoft, en büyük rakiplerinden Apple'ın yeni MacBook Pro'nun satışlarında henüz beklediğini bulamamasının ardından kendi Surface cihazının başarısıyla övünmeye başladı. Geçtiğimiz ay son derece başarılı bir satış grafiği yakalayan Surface cihazlarının giderek artan sayıda Apple kullanıcısı tarafından da tercih edilmeye başladığı belirtiliyor.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre Kasım ayındaki rakamlar Surface satışlarının şimdiye kadar ulaştığı en başarılı sonuçların elde edildiğini gösteriyor. Surface cihazlar hem ABD hem de Avrupa pazarında oldukça büyük bir ilgi görüyor.

Microsoft her ne kadar Surface satışlarından övgüyle bahsetse de kamuoyuna resmi olarak konuyla ilgili spesifik satış rakamları açıklanmış değil. Firma yetkililerinin TechRadar'a verdiği demeçte şu ifadelere yer veriliyor: "Ünite satış rakamlarını paylaşmıyoruz, fakat Surface çok önemli bir satış grafiğini sürdürmeye devam ediyor ve biz de en yeni cihazlarımıza olan bu yüksek talepten dolayı memnunuz. Surface Book ve Surface Pro 4 yılın üçüncü çeyreğinde Surface serisinden elde edilen gelir açısından rekor kırmaya devam etti."

Microsoft yetkilileri sadece bu başarıya vurgu yapmakla yetinmedi anı zamanda bu alandaki en büyük rakipleri MacBook'lar hakkında da dikkat çekici yorumlarda bulundu. Microsoft yetkilisi Brian Hall tarafından paylaşılan blog gönderisinde artık çok daha fazla sayıda kullanıcının Mac'lerden Surface cihazlara geçiş yaptığını ifade etti.

Okuyucu Yorumları