Microsoft'tan yeni, bedava uygulama: Sway

Windows 10'un yayınlanmasının ardından Microsoft, bir yeni uygulamayı daha hizmete sundu!

Bir Microsoft sürprizi daha!

Hızlı ve büyük bir çaba harcamadan sunum hazırlamak isteyenler için Microsoft'un Sway hizmeti kusursuz bir alternatif. Bu hizmette bulunan önceden hazırlanmış tasarım ve animasyonlar, birden fazla ekran üzerinde çalışmaya uygun. Tek yapmanız gereken, istediğiniz veriyi girdikten sonra Sway motorunun çalışmasına izin vermek.

Microsoft'un, Powerpoint'e yardımcı olmasını amaçladığı (yerini almaktansa) bu hizmet, bir süredir ön izleme etiketiyle sunulmaktaydı ama şimdi, ön izleme etiketi kaldırılmış durumda. Hizmet, bir Microsoft hesabına sahip herkes tarafından bedava olarak kullanılabilmekte. Daha da iyisi, artık Sway için, uygulama mağazasında bir de Windows 10 uygulaması mevcut.

Uygulama, gelişmiş özelliklere sahip ve cihazınızın kamerasını kullanarak, fotoğraf çekebiliyor; direkt olarak sunumunuza ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca, yerel bir kopya da internet yokken erişim sağlamak amacıyla uygulamaya kaydediliyor.

Yeni güncellenen Docs.com, hizmete tamamen eklenmiş durumda ve internet sitesini kullanarak içeriğinizi kolaylıkla paylaşabiliyorsunuz.

Okuyucu Yorumları