Microsoft'tan yeni Windows 10 planları!

Microsoft, Windows 10'a gelecek ikinci büyük güncellemede, bakın hangi yenilikleri getirmeyi planlıyor...

Microsoft'tan yeni Windows 10 planları!

Microsoft, geçtiğimiz Ağustos ayında Windows 10 için yayınlanan yıllık güncellemesinin hemen ardından yeni bir güncellemeye daha hazırlanıyor.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca Insider'lar erken Redstone 2 yapılarını kullanma şansı elde etmiş ve bazı geri bildirimler sağlamışlardı. Microsoft şimdi de gelecekteki yapılar için aralarında geliştirilmiş görev çubuğu ve ekrandan yayılan ışığın tonunun ve renginin değişmesi gibi özelliklerin de yer aldığı bazı yenilikleri tanıtmayı hedefliyor.

Windows Central'da yayınlanan rapora göre Microsoft bir süredir People uygulamasını doğrudan görev çubuğuyla entegre etmek için çalışıyor. Firma ayrıca System Tray'in yanındaki görev çubuğunda en son görüştüğünüz ve aktif kişilerinizin de yüzlerini göstermeyi hedefliyor. Bu avatar'ların Skype, GroupMe ve Office gibi hizmetlerle birlikte uyumlu çalışarak daha iyi bir işlevsellik sunacağı belirtiliyor.

Bu özellikler şimdiden birçok kullanıcı için heyecan verici olsa da Redstone 2'yle birlikte kullanıma sunulup sunulmayacaklarını zaman gösterecek.

Okuyucu Yorumları