Microsoft'un Yolun Sonuna Gelen Yazılımları!

Microsoft, eski yazılımları için verdiği desteği keseceği tarihleri bir bir açıklamaya devam ediyor!

Yolun sonuna gelen yazılımlar!

Birkaç gün önce, Microsoft, System Center Configuration Manager'ı Apple'ın macOS Sierra desteğiyle güncelleştirdi. Bununla birlikte, şirket, söz konusu yazılımın daha eski bir sürümü de dahil olmak üzere çeşitli ürünleri için desteğini sona erdirmek istiyor ve her biri için son tarih ilan ediyor.

Microsoft, 9 Ocak 2018'de System Center Virtual Machine Manager 2007 için desteğini sona erdirecek. Şirket, desteklenebilirliği sağlamak için kullanıcılara yeni sürüme geçişte yardımcı olmak için aşağıdaki rehberleri ve kaynakları paylaştı:

Benzer şekilde, System Center Data Protection Manager 2007, 9 Ocak 2018'de sona eriyor. Şirket, kullanıcıların devam eden destek için yazılımın aşağıdaki sürümlerinden herhangi birine geçmesini gerektiğini bildirdi:

Desteği kesilen bir diğer ürün ise Engyro Product Connector for Microsoft System Center Operations Manager 2007. Bu uygulama için destek ise 11 Temmuz 2017'de duracak. Şirket uygulamanın 2016 sürümüne geçilmesini tavsiye ediyor.

Alternatif olarak kullanıcılar, Microsoft ve iş ortağı Kelverion tarafından sağlanan entegrasyon paketleri aracılığıyla üçüncü taraf kurumsal izleme sistemlerini kullanmak için System Center Orchestrator'ı ve özel çalışma kitaplarını da kullanabilir.

Okuyucu Yorumları