Mikro yazılımları Compex’te

Hizmet verdiği tüm sektörleri yakından takip eden Mikro Yazılımevi, 18 – 21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek COMPEX 2004 29. Uluslararası Bilgisayar Fuarı’nda bilgisayar sektörü ve teknoloji tutkunlarıyla buluşuyor.

Mikro yazılımları Compex’te

Mikro Yazılımevi Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan COMPEX 2004’e B salonunda yer alan 18/1 no’lu standında katılımcılara “Girişimci Kampanyası” ve “Upgrade kampanyası” ile ürünleri hakkında bilgiler verecek.

Mikro’dan Compex’e özel kampanyalar

Mikro’nun düzenlediği “Girişimci Kampanyası’na katılmak için şirketlerin 2004 yılında kurulmuş olmaları yeterli. Kampanyaya katılmak isteyenler kuruluş belgelerini ibraz ettikten sonra diledikleri Mikro ürününe yüzde 20 indirim ile sahip olabilecekler.

Mikro’nun diğer kampanyası “Upgrade”de ise; eski seri kullanıcılarına pek çok avantaj sağlanıyor. Yeni sürümlere geçişte yükseltme paketleri için fiyatlara KDV dahil, iki kullanıcı alana üç kullanıcı hediye ve peşin fiyatına 5 taksit imkanı sunuluyor. Kampanyada yer alan Standart Seri programlarında ise 10 ek kullanıcı sınırı bulunuyor.

Mikro yazılımları Compex’te teknoloji tutkunları ile buluşuyor

Üç farklı ürün grubu bulunan Mikro Yazılımevi, büyük şirketlerden KOBİ’lere kadar her ölçekteki şirkete hizmet sunuyor. Mikro’nun Series 9000 ürünleri, işletmeleri geleceğe taşıyacak yeni teknolojiler içeriyor. Mikro’nun Series Retail ürün grubu ise, mağaza ve marketlerin yönetimlerini komplike ve kesintisiz bir süreç haline getirebilmelerini sağlıyor. Ekonomik, Ticari ve Muhasebe yazılımlarından oluşan Mikro Standart Seri ise işletmelerin tüm ticari işlemlerini stoktan muhasebeye, satın almadan satış, finans ve üretime kadar güvenle takip edebilmelerini sağlıyor.

Bilgisayar ve iletişim teknolojilerini geniş kitlelerle buluşturma misyonuyla 23 yıldır Rönesans Fuarcılık tarafından düzenlenen COMPEX Fuarları, bilgisayar ve iletişim teknolojilerinin herkes tarafından kullanılabilecek bir teknoloji olduğunu insanlara aşılamayı hedefliyor.

Okuyucu Yorumları