Milyon dolarlık Ferrari'nin sonu bilinmiyor!

Yalnızca 400 adet üretilen bu çok nadir spor otomobili kim, neden terk etmiş olabilir?

Ferrari'nin sahibi çıkmıyor!

Yalnızca 400 adet üretilen Enzo Ferrari, otomobil tutkunlarının en çok sahip olmak istediği spor otomobillerden.

Üretimine 2002'de başlanan Enzo Ferrari yıllar içinde değerine değer kattı. Papa John Paul II'den kalan son Enzo, bir açık artırmada 6 milyon dolara satılmıştı.

Dubai'de polis denetimindeki bir park alanında bulunan, tozlar içindeki görüntüsünden uzun süredir dokunulmadığı anlaşılan Enzo ise görenleri şaşkına çeviriyor. Daha garip olansa otomobilin sahibinin henüz ortaya çıkmamış olması. Otomobilin 2011'de İngiliz sahibi tarafından parka terk edildiği ve bunun ardından araca polis tarafından el konulduğu söyleniyor.

Milyon dolarlık Ferrari'nin sonu bilinmiyor!

Dubai kanunlarına göre belirli bir süreden uzun bekleyen otomobiller, genellikle satışa çıkarılıyor. Ancak belki yıllardır dokunulmadığı anlaşılan bu Enzo Ferrari'nin satılık olmadığı anlaşılıyor. Bunun nedeni ise aracın çalıntı olma ihtimali. Raporlara göre Interpol, aracın çalıntı olduğuna inanıyor.

Kir ve toz altında kalan otomobil dışardan pek iyi görünmese de, onun için endişe etmenize gerek yok. Araç, daha fazla hasar görmemesi için Ferrari tarafından kapalı bir alanda koruma altına alınmış durumda.

Okuyucu Yorumları