Minecraft şimdi de Wii U platformuna geliyor!

Her geçen gün daha da büyüyen Minecraft efsanesi, son eksiğini de tamamlamak üzere...

Son eksik de tamamlanıyor!

Nintendo, Mojang'ın efsanevi oyunu Minecraft'ın Wii U konsoluna geleceğini duyurdu. Neredeyse tüm platformlar için mevcut olan oyun Nintendo donanımı için ilk kez kullanıma sunulmuş olacak.

Minecraft: Wii U Edition 17 Aralık itibariyle hem perakende disk olarak hem de Nintendo eShop üzerinden 29.99 dolara satın alınabilecek. Oyun diğer konsol sürümleriyle büyük ölçüde aynı olacak gibi görünüyor.

Tek önemli fark TV'nin meşgul olması durumunda Gamepad ekranı üzerinden de oynayabilecek olmanız. Böylece Minecraft: Wii U Edition televizyonsuz oyunu da desteklemiş olacak.

Doctor Who, Mass Effect, Star Wars, The Elder Scrolls V: Skyrim ve The Simpsons temalı skinler de dahil olmak 16 farklı eklenti paketi eShop üzerinden satın alınabilecek. Nintendo henüz bu paketlerin fiyatlarını belirlemezken, gelecekte daha fazla seçenek sunacağını da belirtiyor.

Bu gelişmeyle birlikte Wii U oyun konsolu da Minecraft'ın oynanabildiği PC, Mac, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 ve PlayStation Vita'nın yer aldığı uzun listeye katılmış oldu.

Okuyucu Yorumları