MiniPC'ler Hızlı Sistem'de

Küçük boyutlarıyla evde ve ofiste çok az yer kaplayacak Shuttle XPC, bilgisayar dünyasında yeni bir standardı temsil ediyor. Dijital eğlence merkezi olarak tasarlanan XPC, 6 kanal ses ile evde sinema keyfini yaşatırken, gelişmiş bilgisayar oyunlarını da çalıştırabiliyor.

MiniPC'ler Hızlı Sistem'de

Shuttle XPC, “ICE Cooling” teknolojisi sayesinde çok sessiz ve performanslı çalışıyor. Alüminyum kasa yapısı ısı transferini en doğru şekilde yaparak sistemin güvenli şekilde çalışmasını sağlıyor. XPC, çok çeşitli aksesuarlar ve değişebilen ön panel ile kullanıcılara ev dekorasyonuna göre şekillendirme imkanı sağlarken, uzaktan kumanda modulü de bulunuyor.

30x20x18.5 cm boyutları ile özel çantası içerisinde istenen her yere kolayca götürülebilen XPC’nin SPDIF ses giriş ve çıkışları sayısal yüksek kaliteli ses sağlarken, Firewire yuvaları da sayesinde gelişmiş bir video atölyesine izin veriyor. 6 farklı bellek tipini okuyabilen kart okuyucusu sayısal fotoğraf makinelerinin, MP3 çalarların ve PDA’lerin belleklerini kolayca okuyor.

Okuyucu Yorumları