Mobee'den 7 inç'lik Android 4.1'li tablet!

Mobee'nin yeni 7 inç'lik tableti, Android 4.1 ile çalışıyor, performansı ve fiyatıyla dikkat çekiyor

Hesaplı bir tablet arayanlara

Mobee, Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemini kullanan S900-E'yi satışa sundu. Android 4.1 sürümünü kullanan Mobee Nett Tablet S900-E, 800 x 480 çözünürlükteki 7" kapasitif ekranı ve 3D desteği ile iyi bir oyun deneyimi sunuyor. G-sensor sayesinde otomatik olarak el hareketiyle dönebilen ekrana sahip cihaz, oyun tutkunları için tasarlandı.

Ürün bunun dışında; e-posta gönderip almayı, çevrimiçi gazete okumayı, Facebook, Twitter gibi sosyal medya araçlarında gezmeyi, Youtube'da video izlemeyi, fotoğraf ve video çekebilmeyi kolay ve rahat bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

İş süreçlerini kolayca takip edin

Bluetooth'a sahip olmasıyla dikkat çeken S900-E'de aynı zamanda Instagram uygulaması da yüklü olarak geliyor. Kullanıcılar, cep telefonu ile çekilen fotoğrafları, Bluetooth sayesinde kolay bir şekilde tablete aktararak, Instagram uygulamasıyla sosyal medyada paylaşabiliyorlar. Üründe mevcut bulunan World, Excel gibi programlar ise kullanıcıların tatilde ya da seyahatte oldukları zaman bile dosyalarını düzenleyip kolayca çalışabilmelerine, ofis dışında da iş süreçlerini takip etmelerine olanak sağlıyor.

GPU ve Cortex A9 işlemcisi ile iyi performans

Kullanıcılarına mobil iletişim olanağı yaratan S900-E, yeni nesil çift çekirdekli GPU ve Cortex A9 işlemcisi sayesinde hızlı bir deneyim sağlıyor. İyi bir ekran geçişi sunan ürün; 6 saatlik kullanım süresi, performansı ve mobiliteyi ön plana çıkartan bir cihaz olmasıyla fark yaratıyor. Güç tüketimi birimi, 3D görüntü işletme özelliğine sahip grafik kartı, denge ve yer çekimi sensörü ile göz dolduran ürün, oyun severler için özel olarak üretilmiş.

Hediye Bluetooth klavyesi ve fiyatı

Hediye Bluetooth klavyesi ve fiyatı

Hediye Bluetooth'lu klavyeli kılıf ile rakiplerinden ayrılıyor

Flash 11 desteği sayesinde internet sitelerinin içeriği kolayca görüntüleyebilen Mobee Nett Tablet S900-E, ürünle birlikte hediye edilen ve tabletin Notebook gibi kullanılmasını sağlayan Bluetooth'lu klavyeli kılıfı ile rakiplerinden ayrılıyor. Ürünün yanında Bluetooth klavyeli kılıf, dokunmatik kalem, HDMI, Ethernet, OTG ve USB kablo ile birlikte kulaklık, ev şarj aleti, araç şarj aleti hediye olarak veriliyor. S900-E, bluetooth özelliği ile cep telefonlarına, bilgisayarlara, yazıcılara, fotoğraf makinelerine veya bluetooth klavyeye bağlanabiliyor.

Cihaz, sadece 9 mm kalınlığı ve 1,2 GHz - 1.6 GHz arası VIA Cortex A9 işlemcisi ile kullanıcılara sunuluyor. 1 GB DDR3 bellek, 16 GB dahili depolama alanı ile piyasadaki yerini alacak tablette, mikro SD kart ile 32 GB'a kadar depolama alanı artırılabiliyor. Ayrıca 1.3 MP Web kamera ile fotoğraf ve video çekilebiliyor, Wi-Fi üzerinden aktarım yapılabiliyor.

Ürün, 299 TL'lik uygun fiyatı ile son kullanıcıya sunulacak

Siyah, beyaz ve kırmızı renk seçeneklerine sahip ürün, 299 TL'lik fiyatı ile Gold mağazalarında satışa sunuluyor. Teknolojiyi yakından takip edenler tarafından yoğun ilgi görmesi beklenen S900-E, çift çekirdekli işlemcisi, hızı ve ekran kalitesi ile pazardaki yerini alıyor.

Okuyucu Yorumları