Mobil hayatın yeni eğlencesi: Kelebek falı

iPad ve iPhone sahibi fal tutkunlarına yönelik yeni uygulama 'Kelebek Falı' kullanıcılara sunuldu!

Fal severler için uygulama!

Yoğun çalışma temposunda kendine zaman ayıramayan fal tutkunları için "Telveniz boşa gitmesin gelin falınıza bakalım" sloganıyla yayın hayatına başlayan Tellwe.com, online kahve falı ve Tarot'dan sonra, şimdi de "Kelebek Falı" uygulamasını hayata geçirdi.

Tellwe.com, iPad ve iPhone sahibi fal tutkunlarının Kelebek Falı'yla yeni fenomeni olacak. Uzun araştırmalar sonucu, özel sembollerin insan hayatına etkileri ve geleceğe dair yorumları içeren oyun, 20 kart ve 50 farklı sembolden oluşturuldu. Karışık halde dağıtılan ve fal tutkunlarının sembolleri eşleştirmesi ile oynanan Kelebek Falı'nda, her eşleşmede geleceğe dair yorumlar yer alıyor.

Hazırlanan uygulamayla ilgili olarak Tellwe.com kurucu ortağı Okan EMİCİ "Kahve falı kültürünü sanal ortamda en iyi şekilde sunabilmeyi amaçladığımız ilk projemizde, insanların köşe bucak yetenekli falcı arama derdini ortadan kaldırdık. Uluslar arası bir platforma taşımak istediğimiz ve hazırlıklarını sonuçlandırmak üzere olduğumuz Tellwe.com Kelebek Falıyla da farklı kültürlere ait fal çeşitlerini dijital ortama aktararak tüm dünyada fal severlerle buluşturuyoruz" dedi.

Uygulama, Butterfly Gypsy Tarot (Kelebek Falı) adıyla Apple Store'da yer alıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları