Mobilite ve Şıklığın Mükemmel Birlikteliği: Siemen

BenQ-Siemens’in yeni cep telefonu SL75, şık tasarımlı görüntüsü kadar üstün teknolojik özelliklere de sahip.

Mobilite ve Şıklığın Mükemmel Birlikteliği: Siemen

Yuvarlak hatlarıyla dikkat çeken SL75, sürgü mekanizması sayesinde tek elle kullanım kolaylığı sunarken, eller serbest özelliğiyle alışverişte ya da dışarda telefonla konuşmayı keyifli hale getiriyor. Bu tasarım ürünü aynı zamanda kullanıcının tüm multimedya ihtiyaçlarını da karşılayabilecek özelliklere sahip. Yüksek-kaliteli megapiksel fotoğraf makinesi, yüksek çözünürlükte renkli ekran ile müzik ve video klipler için media player, SL75’in ilgi çekici özellikleri. Bluetooth Kulaklık HHB-700 ise SL75’i tamamlayan ödüllü aksesuarlardan.

Siemens SL75, metalik ve parlak tonları ve görüntü kalitesi ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Şıklığı ve lüksü bir araya getiren SL75, suyla parlatılmış bir çakıltaşını andıran kompakt ve yuvarlak tasarımı ile pratik kullanım detaylarıyla, cep telefonlarında tarz arayanlar için yaratılmış.

LED flaşı ve 5x dijital zoom’lu 1.3 megapiksel dijital bir fotoğraf makinesi, video player, MP3, MMS, e-posta, Bluetooth ve USB bağlantısı gibi çok yönlü özelliklere sahip olan SL75, kullanıcılarına fotoğraf ve görüntü çekebilme, müzik dinleyebilme ya da multimedya mesaj yollayabilme imkanı sunmasının yanı sıra telefon kapalı durumdayken de media player ve fotoğraf makinesi kullanımına açık olması özelliğiyle öne çıkıyor. Özel numaraların kaydedildiği ajanda ve şık 3D grafiklere sahip olan SL75’te, 52 MB iç hafıza özelliği sayesinde kullanıcılarına ait multimedya hazinelerini güvenilir bir şekilde saklayabilme özelliği bulunuyor. SL75, aynı zamanda kulaklara da hitap ediyor. Cep telefonunda oyun oynarken ya da mesaj yazarken de müzik çalabilme özelliği bulunan SL75, MP3 ve AAC formatındaki çeşitli zil tonları sayesinde sesin doğruluğunu garanti ediyor, eğlenceli video zil sesleri ile müzik tempolarına ve ritmlerine canlılık katıyor

BenQ-Siemens orjinal aksesuarları ile çok daha kullanışlı bir özellik kazanan SL75, kablosuz Bluethooth Kulaklık HHB-700 ya da Purestyle Kulaklık HHS-610...gibi kulaklıklarla tasarım ve fonksiyon bakımından mükemmel bir uyum sağlıyor. SL75, Entegre ekranlı Bluethooth Portable Araç Kiti HKW-700 gibi esnek eller serbest çözümü sunan seçenekleriyle, cep telefonunuzu arabanızda da rahatlıkla kullanabilme imkanı sağlıyor. Aktif portatif hoparlörlerin mobil stereo sistemine dönüştürüldüğü SL75, Mobil Müzik Seti IMS-700 ise yüksek kalitedeki tasarımı mükemmel ses kalitesiyle birleştiriyor. Ayrıca, bir çok sarj ve senkronize opsiyonlarının mevcut olduğu SL,75, pratik taşıma kılıflarıyla da cep telefonunuzun her zaman güvende olmasını sağlıyor.

SL75 “Oniks Siyah” rengi ile satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları