Model S'i çarpıp, ilk ölen o oldu!

Tesla'dan çaldığı lüks elektrikli otomobille kaza yaptı ve bu ölümlü kaza, tarihe bakın nasıl geçti!

En büyük elektrikli kaza!

An itibariyle otobana çıkacak ve gerekli hıza ulaşacak kalitedeki elektrikli arabaları, sadece ve sadece Tesla isimli firma üretebiliyor. Her ne kadar herkes tarafından kullanılıyor olmasa da firmanın ürettiği Model S, bilinen en büyük elektrikli araba kazasına karışmış bulunuyor...

Yayınlanan habere göre, Joshua Michael Flot isimli 26 yaşındaki Kaliforniyalı şahıs, ele geçirdiği Tesla Model S araba ile önce başka bir arabaya, akabindeyse yolda bulunan direğe çapmış ve sürdüğü araba ortadan ikiye ayrılmış. 4 Temmuz günü gerçekleşen olayın detaylarıysa Los Angeles County Coroner ofisinin, kamuoyu bildirme memuru Ed Winters tarafından detaylandırıldı. Yapılan açıklamanın birbirinden farklı ilgi çekici noktası bulunuyor ama en dikkat çeken noktası şüphesiz Flot'un arabayı çaldığı yönündeki iddia.

Öyle görünüyor ki Flot, Modes S cihazını Tesla'nın Los Angeles'deki servisinden çalmış ve kısa süre sonra peşine takılan polisler ile hummalı bir kovalamaca yaşamış. Yayınlanan raporlara baktığımızdaysa, Flot'un kaza yaptığı sırada 160 Km/saat'lik süratte seyrettiğini görüyoruz. Parçalanan arabadan çıkan Flot, üç günlük hayat mücadelesinin ardından Cedars-Sinai hastanesinde hayata gözlerini yummuş bulunuyor.

Yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirten Tesla yetkilileri, olayın netlik kazanması için bölge yetkilileri ile çalıştıklarını dile getirdiler... Bu arada Flot'un ölümü, herhangi bir Model S sürücüsünün öldüğü ilk kaza olarak da tarihe geçmiş bulunuyor.

Okuyucu Yorumları