Modern Combat 4 güncelleniyor!

Cep ve tabletlerin sevilen FPS oyunu, yakın zamanda alacağı güncellemenin müjdesini verdi!

Modern Combat 4 güncelleniyor

2012 yılının en çok beklenen oyunu olan Modern Combat 4 FPS oyuncularını tatmin etmeyi başardı. Aynı zamanda sadece oyuncuları değil, kırdığı rekor indirme rakamları ile Gameloft'u da sevindirmeye devam ediyor.

"Meltdown" adıyla gelen 2 . güncelleme 19 Haziran'da iPhone ve iPad cihazlarınızdan; çok kısa süre içinde de Android platformdan indirilebiliyor olacak. Güncellemeye ait trailer'ı bu linkten izleyebilirsiniz: http://www.youtube.com/watch?v=Pl21ufd1RQE

Güncelleme ile birlikte yeni multiplayer haritalar, yeni silahlar, çoklu oyuncu modları ve daha fazlası sizleri bekliyor. Türkiye'deki oyuncuları en çok sevindirecek haber de oyuna Türkçe dil desteğinin eklenmesi olacak.

Bu sevindirici haberi kutlamak adına, Gameloft Android ve iOS olmak üzere toplamda 10 adet oyun kodu hediye ediyor. Eğer oyunun #MobildekiEnİyiFPS olduğu fikrine katılıyorsanız, Gameloft Facebook veya Twitter sayfalarında bu hashtag ile en ilgi çekici yorumu bırakan 10 kişiden biri olarak hediye koda sahip olabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları