Modifiye harikası: Kasaya kadın eli değdi

İlginç bir kasa tasarımı: Kasa modifiyiyesine kadın eli değince, bakın ortaya nasıl bir kasa çıkmış?

Modifiyede sınır yok!

İşte karşınızda ilginç bir modifiye kasa... Kasada tema olarak Half-Life 2 seçilmiş. Parlak gümüş renkli metalden yapılan kasanın, resimde de görebileceğiniz gibi, ön tarafı açık. Tek başına durunca biraz itici gibi görünebilir. Fakat kasanın arka tarafındaki girişlerin çevresinin turuncu renklerle kaplanması ve yine kenarları turuncu kaplamalarla süslemiş bir kapak ile beraber kasa ilginç bir hava kazanıyor.

Kasanın kapağının yukarı doğru açılması hem yer açısından, hem de kasa içinin ferahlığı açısından çok rahatlatıcı olmuş. Böylece kasa içindeki söküp-takma işlemleri rahatlıkla yapılabiliyor. Ayrıca soğutma içinde geniş bir alan sağlanmış oluyor.

Kasanın dışında gördüğümüz Half-Life'ın turuncu rengi iç kısımda da devam ediyor. Ayrıca kasa içindeki soğutma motorunun gövdesinin ve fanların turuncu olması hem görüntü açısından, hem de temayı kasanın her yerinde işlemesi açısından harika bir fikir olmuş.

Tabi bu özellikler kasaya baktığımızda gözümüze çarpan detaylar. Fakat bu kasayı diğerlerinden daha ilginç kılan önemli bir özellik ise, bir kişi tarafından değil, evli bir çift tarafından yapılmış olması. Sanırız bu kasayı bu kadar güzel kılan şey de, yapımına bir kadın elinin değmiş olması.

Galerimize göz atarak kasanın detaylarını daha yakından inceleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları