Modüler cepten önce modüler kılıf geliyor!

Bu ilginç kılıf, cebinize SD kart girişi, ekstra depolama, ekstra pil ve çok daha fazlasını ekliyor!

Bir kılıftan çok daha fazlası

Biz modüler cep telefonu olarak nam salan Google'ın Project Ara'sını beklerken, üreticilerden farklı seçenekler ortaya çıkmaya başladı bile. Şimdilerde bir kesim insan tarafından cep telefonunun geleceği olarak görülen modüler cep projesi, anlaşılan yalnızca cep telefonu olarak karşımıza çıkmayacak, aksesuar olarak da hayatımıza girecek. Nexpaq adındaki bir firma, ilk modüler cep telefonu kılıfını yapmış ve Kickstarter ile hayata geçirme yoluna çıkmış durumda. Basit sıradan bir cep telefonu kılıfı olmaktan çok uzak olan Nexpaq'in kılıfı, tam 12 farklı modülle cep telefonuna ek seçenekler getiriyor.

"Tak-çıkar-değiştir" mantığıyla çalışan Nexpaq'in akıllı kılıfı, üzerinde değiştirilebilir modül yuvaları bulunduruyor. 6 adet modül yuvası sunan kılıf, 12 adede kadar modülle şu an üretime hazır. Modülleri arasında ek batarya, LED flaş, hoparlör, SD kart okuyucu, sıcaklık ve nem sensörü, kısayol tuşları ve 64 GB'lık depolama birimi gibi parçalar bulunduran kılıf, hem iOS hem Android ceplerle uyumlu modeller sunacak. Böylece iPhone 6'sı olan bir kullanıcı ile Galaxy S6 sahibi SD kart modülünü veya flaş modülünü değiştirerek kullanabilecek.

Şu an Kickstarter'da bağış toplayan 50.000 dolar hedefini şimdiden üç kat geçen Nexpaq, seri üretime geçildiğinde kılıfı 89 dolar'dan satışa sunacak...

Okuyucu Yorumları