Moments uygulaması video klipler oluşturacak

Facebook'un Moments uygulaması, yeni güncelleme ile birlikte artık Türkiye'de...

Facebook Moments geldi!

Facebook'un nispeten yeni Moments uygulaması ilk olarak kullanıcıların arkadaşlarını kapsayan belirli bir grupla pratik bir şekilde fotoğraf paylaşabilmesini sağlıyordu. Güncellenen uygulama artık görüntülerden otomatik olarak kolajlar ve kısa videolar oluşturabiliyor. Ayrıca uygulama, yeni güncelleme ile birlikte Türkiye'de de indirilebilir duruma geldi.

Moments artık altı veya daha fazla fotoğraf kullanarak müzikli video klipler hazırlamanıza olanak sağlayacak. Hazılayacağınız kliplerde 11 farklı müzik seçeneğini de kullanabileceksiniz.

Oluşturacağınız videoları doğrudan Facebook sayfanızdan yayınlayarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Genel olarak bakıldığında bunun büyük bir yenilik olmadığı söylenebilir. Google Fotoğraflar (Google Photos) aynı hizmeti bir süredir "Auto Awesome" olarak kullanıcılarına sunuyordu. Böylece kullanıcılar kendi fotoğraflarından otomatik olarak video ve kolajlar oluşturabiliyorlardı.

Güncelleme ile birlikte uygulamaya 34 farklı dil seçeneği eklenmiş durumda. Video paylaşım özelliği ile yeni Moments uygulamasını App Store ve Google Play üzerinden Android cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları