Monopoly'de de nakit yerine Visa!

Dünyanın en popüler kutu oyunu Monopoly'nin yeni versiyonu Monopoly Elektronik Bankacılık Türkiye'de

Visa ile oyun...

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Monopoly'de de nakit yerine Visa!Dünyanın en popüler kutu oyunu Monopoly'nin yeni versiyonu "Monopoly Elektronik Bankacılık" ABD ve bazı Avrupa ülkesinin ardından Türkiye'de de satışa sunuluyor. Visa logolu banka kartları ve elektronik ünite içeren oyunda artık para transferleri kartlar aracılığıyla elektronik olarak yapılacak.

Dünyanın en çok satılan kutu oyunu "Monopoly"nin yeni versiyonu "Monopoly Elektronik Bankacılık", bir elektronik ünite ve Visa logolu banka (debit) kartlarıyla geliyor. ABD ve bazı Avrupa ülkesinin ardından Türkiye'de de satışa sunulan oyunda, Hasbro ile Visa arasındaki küresel işbirliği çerçevesinde VISA logosu taşıyan banka kartları bulunuyor. Artık oyunda ödemeler için yapılması gereken tek şey, Visa logolu kartı oyun setinin bir parçası olan elektronik üniteye yerleştirmek ve tutarı girmek.

Visa Europe - Türkiye Genel Müdürü Berna Ülman, "Visa kartlı" Monopoly'nin ödeme kartı kullanma alışkanlığını destekleyeceği inancında olduklarını söyledi. Ülman, gerçek hayatta olduğu gibi Monopoly'nin eğlence dünyasında da nakit yerine kart kullanımına öncülük ettikleri için mutluluk duyduklarını belirtti.

Dünyanın ve Türkiye'nin en popüler kutu oyunu Monopoly'nin satışına 1935'de ABD'de başlandı. Bugüne kadar tüm dünyada 200 milyon adedin üzerinde satılan Monopoly halen 80 ülkede satılıyor.

Okuyucu Yorumları