Monster Notebook Küresel Pazara Göz Kırpıyor

Türkiye'de büyümesini sürdüren Monster Notebook küresel pazara açılma planları yapıyor.

Monster Notebook büyüyor

2005 yılından beri kullanıcılara sunduğu yüksek performanslı oyun bilgisayarlarıyla oyun severlerin takdirini kazanan ve ülke çapında haklı bir ün edinen Monster Notebook gelişmeye ve büyümeye devam ediyor. Her fırsatta ülkemizden uluslararası bir teknoloji markası çıkarma hedefini dile getiren marka, bu hedefi doğrultusunda gerekli adımları atmaya başladı.

Türkiye'de açtığı yeni mağazalarla ülke çapına yayılma hamlesi başlatan Monster, böylelikle farklı coğrafyadaki kullanıcılara daha yakın olma ve firmanın büyük önem verdiği satış sonrası destek hizmetlerini daha etkin biçimde sunma şansını yakaladı. nisan ayında Türkiye'deki ikinci mağazasını İzmir'de açan marka, Ankara'da ve İstanbul'un Avrupa yakasında da birer mağaza açmayı planlıyor.

Bu bağlamda yeni mağazalarda görev alacak personelinin eğitim çalışmalarını sürdüren Monster, büyüme sürecinin bir parçası olarak şirket merkezini İstanbul içinde daha büyük bir binaya taşıyor. Diğer yandan uluslararası bir marka olma yolunda ilk adımını da atan firma, Fokus Bilgisayar San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesindeki Monster Notebook markasını yeni kurulan Monster Bilgisayar Teknolojileri A.Ş.'ye devretti. Bundan böyle Monster Notebook'la ilgili satış ve destek hizmetleri gibi tüm işlemleri Monster Bilgisayar Teknolojileri A.Ş. yürütecek. Fokus Bilgisayar ise işleyişini ithalat firması olarak sürdürecek.

Monster Notebook'un bundan sonraki atılımlarının temelini oluşturacak olan bu yeni şirket, firmanın çeşitli ülkelerde başlattığı marka tescil süreçlerini hızlandıracak bir faktör de olacak. Halihazırda Dubai'deki satış noktası ve Kıbrıs'ta ve Kadıköy'deki mağazalarının yanında, İzmir'de açtığı mağazadan çok kısa bir süre sonra Ankara'da da bir mağaza açacak olması, markanın yurt içinde kapsamlı bir satış ağı oluşturma konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Geçtiğimiz haftalarda 8. nesil işlemcili yeni modellerini düzenlediği bir etkinlikle basına tanıtan Monster'ın yüksek performanslı oyun bilgisayarlarını incelemek ve firma hakkında daha fazla bilgi edinmek için markanın https://www.monsternotebook.com.tr adresindeki internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları