Moto G, 2016 için geri döndü!

Motorola'nın uygun fiyatına rağmen etkileyen telefonu Moto G, 2016 için geri döndü! İşte özellikleri

Motorola'nın yeni canavarı!

Motorola'nın Moto G telefonları, memnun edecek seviyede teknik özellikleri uygun fiyata sunmasıyla tanınıyor. Lenovo'nun kontrolündeki firma, Yeni Delhi'deki etkinlikte dördüncü nesil Moto G'lerini tanıttı.

Moto G'nin önceki nesilleri, tek cihazdan oluşuyordu ancak bu sene durum biraz değişti. Firma, 2016 için Moto G4, Moto G4 Plus ve Moto G4 Play olmak üzere üç telefon tanıttı.

Moto G (2016) ve Moto G Plus ilginç biçimde benzer özelliklere sahipler. İki telefon da 5,5 inç'lik Full HD ekranla, 3.000mAh pil ve 15 dakikalık şarjla 6 saatlik pil ömrü sunan TurboPower şarj cihazıyla geliyor. Telefonların her ikisinde de Qualcomm Snapdragon 617 işlemci ve 5MP ön kamera bulunuyor. Telefonlar, Android Marshmallow'un stok sürümüne çok yakın bir sürüm kullanıyorlar.

Peki fark nerede?

Moto G4 Plus'ta 16 megapiksellik bir arka kamera bulunurken, 13 megapiksellik bir kameraya yer veriyor. G4 Plus'ın ön yüzünde bir parmak izi tarayıcısı yer alırken, G4'te bu tür biyometrik yetenekler bulunmuyor.

Yeni Moto G'nin İngiltere'de Haziran 2016 başlarında satışa sunulması, Moto G Plus'ın ise yaklaşık bir ay sonra satışa sunulması bekleniyor.

Oyun zamanı

Daha alt düzey bir telefon olan Moto G4 Play, stok Android Marsmallow ile çalışıyor ve dört çekirdekli 1.2GHz Snapdragon 410 işlemci, 2GB RAM ile geliyor. G4 Play, 2.800mAh'lik pil ve 16GB dahili depolama alanı sunarken, microSD yoluyla depolama alanını genişletmenize izin veriyor. Moto G4 ve G4 Plus'ta 1080p ekrana yer verilirken G4 Play, 720p ekranla yetiniyor. Kırpılan alanlardan bir başkası, kamera. Renk dengeleme özelliğine sahip flaş ve profesyonel mod, Play'de bulunmuyor. G4 Play'in çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Okuyucu Yorumları