Moto X'i siz tasarlayacaksınız!

Cep devinden büyük iddia: Bu modelle herkes, kendi istediği telefonu kendisi tasarlayacak!

Kendi cebini kendin yap!

Motorola, bizleri bir türlü tanıştırmadığı gizemli cebi Moto X'i kullanıcılarına tasarlattıracağının ipucunu verdi.

4 Temmuz'dan itibaren ABD gazetelerinde çıkacak bir reklamda Motorola, cebin "kullanıcılar tarafından tasarlanacak ilk akıllı cep" olduğunu iddia ediyor. Reklama göre telefonun bileşenleri, ABD sınırları içerisinde bir araya getirilecek.

Tam sayfalık reklamda Moto X'ten "yakında gelecek" sözleriyle bahseden Motorola, kullanıcıların "eşsiz olmak için hayatlarındaki şeyleri tasarlama özgürlüğüne sahip olmaları gerektiğini" savunuyor. Telefonu tasarlamak konusunda Motorola'nın ne demek istediği ise henüz tam olarak bilinmiyor.

Google'ın kontrolünde bulunan Motorola, bizlere cebin rengini, yapı maddesini, ek depolama miktarını, işlemcisini ve normalde üreticiler tarafından belirlenen diğer değişkenleri seçme şansı tanımayı düşünüyor olabilir.

Akılı ceplerin ayakkabılara ve saatlere benzediğini ve onları gittiğimiz her yere götürdüğümüzü söyleyen Motorola ikinci Ürün Pazarlama başkanı Brian Wallace, ceplerin en az kişiselleştirilebilen eşyalarımız arasında olduğunu vurguluyor.

Motorola'nın bizlere tam olarak nasıl bir sürpriz hazırladığını öğrenmek için biraz daha beklememiz gerekecek. Bu arada Motorola'nın yeni, Google stili logosunun herkese açık olarak ilk kez bu reklamda göründüğünü söyleyelim.

Okuyucu Yorumları