Moto X sızmaya devam ediyor!

Son dönemin en çok merak edilen cebi, tanıtılmasına sadece birkaç gün kala sızmaya devam ediyor...

Bir sızıntı daha!

Bir süredir merakla beklediğimiz Motorola'nın sır dolu yeni cebi Moto X, tanıtılmasına sadece birkaç gün kala bilgi sızdırmaya devam ediyor. Daha önce de hakkında pek çok bilgi sızan Moto X, bu kez ortaya çıkan görüntüleri ile bekleyenleri daha fazla meraklandıracak gibi...

Hakkında daha önce ortaya çıkan bilgilere göre 1 Ağustos'ta tanıtılması beklenen Moto X, kullanıcıların tarzlarını yansıtacakları türde kişiselleştirme seçeneklerine sahip olacak. Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulması beklenen telefonun kasasıysa; metal, kumaş, ağaç veya seramikten oluşabilecek. Ancak yeni gelen bilgilere göre ise Moto X'in gövdesi çok daha fazlasını sunacak.

Motorola tarafından "Magic Glass" olarak isimlendirilen bir malzemeyle kaplanacak olan Moto X, böylece düşme ve darbelere karşı ekstra korumalı olacak. Sağlamlığın yanı sıra hafiflik üzerinde de etkisi bulunacağı söylenen bu malzemenin, iddiasını ne derece kanıtlayacağını birkaç gün içinde öğreneceğiz. Moto X'in bu Perşembe açıklanması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları